Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ioana Bran, ministrul sportului, declaraţie scandaloasă despre diurna de 25 de lei a unui sportiv

Wednesday, 01 August 2018, 18:54 Sursă: REALITATEA.NET

Apoi, ministrul a incercat sa gaseasca o explicatie si a spus ca diurna sa zilnica la deplasarile in strainatate este de 17 lei.

"Este o situatie reala, desigur ca poate nu reusesti de acesti 25 de lei sa-ti iei cea mai buna hrana. Un oficial al statului roman are diurna de 17 lei pe zi.Vorbim despre consumul de calorii pe care trebuie sa-l aiba un om. Din cunostintele mele, un sportiv e indrumat de un medic, de un nutritionist pentru a face tot ce-i trebuie si pentru a nu-i face rau", a spus Ioana Bran.

Jurnalistul a insistat insa si a intrebat-o pe Ioana Bran ce poate manca acel sportiv cu 25 de lei. A fost momentul in care ministrul i-a spus ca sportivii trebuie sa se mentina oricum in greutate.

"Eu nu spun ca situatia este una usoara, spun doar ca si acestia au nevoie de o dieta, in functie de ce le-a spus medicul sau antrenorul chiar. Din cunostintele noastre, acestia trebuie sa se mentina la o anumita greutate. Alte intrebari", a adaugat Bran.

In conferinta de presa de miercuri, Ioana Bran a vorbit si despre litigiul cu Federatia Romana de Tenis, mentionand ca nu poate finanta forul condus de George Cosac pana cand acesta nu va fi validat de instanta in functia de presedinte.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ