Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ținuta lui Carmen Iohannis de la lansarea cărții președintelui: 3 300 de euro. Cine o îmbracă

Monday, 25 May 2015, 10:27 Sursă: REALITATEA.NET

Bucureştenii s-au înghesuit să îi vadă pe soţii Iohannis şi au stat ore în şir la coadă pentru autografe. Cei doi au fost eleganţi, punctuali şi prietenoşi. Însă toţi ochii erau aţintiţi asupra ­Primei Doamne, care a fost ­admirată pentru rochia preţioasă, săndăluţele elegante şi poşeta asortată. Aceste lucruri nu sunt la îndemâna oricui, ci sunt scumpe, realizate de case de design vestimentar renumite. Rochia, în culori delicate gri perlat şi alb, cu mâneci scurte şi croială foarte şic, este semnată Alexandru Ciucu, cel care creează ţinutele Casei Regale.

 Click! a aflat că Prima Doamnă merge pe mâna lui Alexandru Ciucu la toate evenimentele pe care le onorează, iar celebrul designer ştie exact calendarul soţiei preşedintelui Iohannis, până la sfârşitul anului. “Am muncit două săptămâni, zeci de ore, la creaţia Primei Doamne. Este o onoare pentru mine. Am folosit materiale de cea mai bună calitate. Eu am făcut doar rochia, accesoriile le avea deja”, ne-a declarat Alexandru Ciucu.
Discret, designerul nu a precizat cât a costat rochiţa lui Carmen Iohannis, dar surse informate spun că rochiile la comandă în atelierul lui pornesc de la 1.300 € şi pot ajunge la 3.000 €. Sandalele sunt ceva mai ieftine, ”doar” 750 €. Fac parte din creaţiile casei de modă Salvatore Ferragamo şi sunt ”ultimul răcnet”: piele perforată, închise pe gleznă şi cu fermoar la spate. Piesa de rezistenţă este însă poşeta, tot o creaţie Ferragamo, şi costă 1.190 €. Aşadar, numai aceste trei piese au costat 3.240 €, adică 14.256 de lei.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ