Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ilie Sârbu: Instanța a respins, definitiv, plângerea formulată de Valer Marian împotriva mea

Wednesday, 26 November 2014, 18:31 Sursă: REALITATEA.NET

"În data de 05.12.2013, senatorul Valer Marian a depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Secția de urmărire penală și criminalistică, o plângere penală împotriva mea, în calitate de lider al Grupului Parlamentar PSD din Senat, și a domnului Victor Ponta, în calitate de președinte al PSD, pentru o potențială săvârșire a infracțiunii de abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi. (...) În urmă cu câteva săptămâni am fost înștiințat că instanța a respins, definitiv, plângerea formulată de petentul Valer Marian și că este obligat la plata a 200 de lei cheltuieli judiciare", a afirmat liderul senatorilor PSD, potrivit unui comunicat de presă al PSD, transmis Agerpres.

Ilie Sârbu reamintește, totodată, faptul că, în luna martie a anului în curs, instanța a hotărât clasarea cauzei, "cu motivarea că s-a constatat că faptele nu există".

"Desigur, senatorul Valer Marian a depus plângere împotriva soluției dispuse în acest dosar care, așa cum era de așteptat, a fost respinsă ca nefondată. În luna iulie a.c., nemulțumit de rezultat, senatorul depune plângere și împotriva acestei ordonanțe de respingere", adaugă senatorul social-democrat, precizând că a ales să comunice opiniei publice "toate aceste lucruri" în speranța că, pe viitor, vor putea fi evitate "astfel de excese și abuzuri în comunicarea politică".

 

Mai multe pe Agerpres.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ