Gabriel Oprea: "Ilie Năstase, numărul 1 pe lista UNPR pentru Parlamentul European"

Tuesday, 26 March 2019, 17:43 Sursă: REALITATEA.NET

Gabriel Oprea, președintele UNPR, a declarat că a decis ca lista partidului pentru Parlamentul European să fie deschisă de Ilie Năstase.

Adaugă părerea ta

"Ilie Năstase este numărul 1 pe lista UNPR. Săptămâna trecută am declarat că voi deschide lista pentru alegerile europarlamentare. Am reflectat mai mult asupra acestui lucru, în ultimele zile.

Asta și pentru că, după anunțul că voi deschide lista, am primit foarte multe mesaje de la susținători, în special militari și polițiști, care îmi spuneau să rămân în țară, să candidez pentru Parlamentul României, pentru că aici este nevoie de mine. Eu am precizat săptămâna trecută că nu intenționez, oricum, să merg la Bruxelles, ci vreau doar să ajut partidul să obțină un scor cât mai bun. Nu vreau ca susținătorii noștri să interpreteze greșit prezența mea pe listă și le spun tuturor că rămân în țară să îndeplinesc obiectivele partidului.

În plus, vreau să vă spun că m-a durut faptul că unii l-au atacat pe colegul și prietenul nostru Ilie Năstase. Pentru o greșeală pentru care a plătit.

Ilie Năstase este un simbol național, este un om extrem de valoros care a adus prestigiu României și a făcut fericiți milioane de români, este cunoscut și apreciat la nivel mondial. Face parte din trio-ul de aur: Nadia Comăneci – Ilie Năstase – Gheorghe Hagi. Este singura personalitate care apare în clipul de promovare a României, primul număr 1 mondial. La fel, Anghel Iordănescu, antrenorul secolului, un sportiv important, un antrenor important, care a adus multă bucurie românilor, un nume și o figură foarte cunoscute și apreciate la nivel național și mondial. Un român iubit de toți românii.

Am decis că Ilie Năstase va deschide lista UNPR pentru Parlamentul European, urmat de Anghel Iordănescu. Două mari simboluri naționale și doi români adevărați, doi ambasadori ai României în lume. Cred că sunt cei mai potriviți pentru a deschide lista unui partid pentru care patriotismul este o valoare reală.

Vineri vom prezenta oficial întreaga listă de candidați ai UNPR pentru Parlamentul European”, a declarat Gabriel Oprea pentru realitatea.net.