Hagi, la o victorie de titlu. Politicienii îi fac galerie "Regelui"

Thursday, 11 May 2017, 18:31 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Gică Hagi are susţinere totală în Parlamentul României înainte de ultima etapă a campionatului. Deputaţii români au anunţat, în exclusivitate la Realitatea TV, că speră ca Viitorul, echipa patronată de fostul număr zece al naţionalei să ia primul titlu din istorie. 

Politicienii români îi fac galerie lui Gică Hagi ca pe vremea când cel mai mare fotbalist al ţării conducea din teren naţionala de fotbal. Acum, sprijinul este pentru Viitorul, echipa patronată, manageriată şi antrenată de Hagi. 

Sâmbătă seara, puştii „Regelui” pot să producă una dintre cele mai mari surprize din istoria campionatului şi să obţină primul titlu din istoria extrem de scurtă a clubului de la malul mării. Iar deputaţii şi senatorii, indiferent de culoare politică sau de simpatiile fotbalistice, îi ţin pumnii fostului căpitan al României. 

În ultima etapă a campionatului, Viitorul joacă pe teren propriu cu CFR Cluj, iar o victorie a echipei gazdă înseamnă automat şi titlul pentru Hagi. La aceeaşi oră, FCSB are meci cu CSU Craiova, iar Dinamo joacă împotriva Astrei. 

 

Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT