Coronavirus - România: 27296 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Vrânceanu Firea: "Îi asigur şi pe cei care nu m-au votat că voi fi primarul tututuror"

Sunday, 05 June 2016, 21:20 Sursă: REALITATEA.NET

În conferinţa de presă susţinută la sediul PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, câştigătoarea fotoliului de primar general al Capitalei potrivit exit poll-lui obţinut de Realitatea.net, a mulţumit celor care au votat-o, dar şi lui Liviu Dragnea, pentru încrederea acordată la aceste alegeri.

"Vreau să încep prin a mulţumi tuturor bucureştenilor care azi au votat un om şi un program şi nu au mai votat împotrivă. Le mulţumesc bucureştenilor şi mai tineri şi mai puţin tineri, şi din cartiere bogate şi din cele sărace, din clasa mijlocie şi cu venituri modeste, cei cu care m-am întâlnit şi care au spus că vor să fac la Primărie ce am făcut în Senat şi în presă: să muncesc cu oameni pentru oameni", a declarat Gabriela Vrânceanu Firea.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. EXIT POLL. Firea şi PSD au câştigat Capitala. Nicuşor Dan, locul 2

"Mă bucur că proiectul meu a avut câştig de cauză. Îi felicit pe bucureşteni pentru că în seara asta ei au câştigat, dar îi asigur şi pe cei care nu m-au votat că voi fi primarul tututuror. (...) Nu voi uita ce am promis în campanie; de săptămâna viitoare ne aşteaptă un lung drum, greu, dar plin de speranţă. (...) Îi mulţumesc domnului Liviu Dragnea pentru că a avut atât de mare încredere în mine, un om politic la început de drum - sunt de doar patru ani în această formaţiune - şi mi-a dat o sarcină atât de importantă: să reprezint partidul în aceste alegeri. (...) Mulţumesc că a avut încredere într-o femeie", a adăugat ea.

 

 
Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ