Fosta soţie a lui Dan Adamescu, arest la domiciliu pentru 30 de zile

Wednesday, 10 October 2018, 16:22 Sursă: REALITATEA.NET

Carmen Adamescu a fost reținută de către ofițerul de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economic, după ce a fost audiată mai multe ore Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din IGPR au făcut, miercuri dimineață, șapte percheziții în București, la locuințele mai multor persoane bănuite de cauzarea unui prejudiciu de 43.000.000 de lei, prin delapidare și evaziune fiscală.

Unul dintre denunțătorii activităților ilicite și ale contractelor fictive derulate de firmele controlate de Carmen Adamescu este chiar fiul său vitreg, Alexander, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Ulterior, tot pentru aceste fapte, a depus plângere și Unirea Shopping Center, cele două denunțuri fiind reunite în cadrul unui singur dosar penal. ”Persoane cu funcții de conducere în cadrul societății prejudiciate sunt bănuite că și-ar fi însușit ilegal aproximativ 3.000.000 de lei, bani ridicați în numerar din casieria societății sau din cont, cu titlul de 'avans spre decontare', dar nereturnați”, se spune în comunicatul Poliției Române”.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri