Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sevil Shhaideh este propunerea PSD pentru postul de premier

Wednesday, 21 December 2016, 11:30 Sursă: REALITATEA.NET

"PSD a câştigat alegerile şi, conform cutumelor, eu aveam dreptul legitim să solicit funcţia de premier. Am ţinut cont de două lucruri, de afirmaţiile preşedintelui României şi de o lege în vigoare. Pentru mine, legea nu e o chestiune secundară. (...)" A trebuit să ţin cont de dorinţa de a face o propunere de premier care să-mi dea garanţia că nu  merge acolo pentru a construi un proiect personal, ci garanţia că ştie, că are capacitate de muncă, un om în care să am încredere totală. Aşa cum am spus în toată campania şi după alegeri, nu promovez niciun conflict inutil. Am venit cu o soluţie care sper să fie acceptată, aşa încât să putem forma rapid un guvern. Propunerea e o persoană pe care o cunoaşteti - Sevil Shhaideh", a declarat, miercuri, Liviu Dragnea. 

"Dacă această propunere va fi refuzată, atunci vom înţelege că nu s-ar dori ca cei care au câştigat alegerile şi au majoritate să facă Guvernul", a mai spus Dragnea.

Cine este Sevil Shhaideh, propusă prim-ministru de către PSD

Totodată, solicitat să comenteze dacă există vreo legătură de rudenie între el şi Sevil Shhaideh, Dragnea a replicat: "Nu am nicio relaţie de rudenie. Este membru PSD din iulie 2015."

"Eu nu voi mai veni cu altă propunere. Dacă nu o acceptă pe aceasta, ne vedem în altă parte", a conchis Dragnea.

Gușă: Propunerea lui Dragnea pentru funcția de premier aduce pacea într-un moment complicat

 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ