Eliminare pensii speciale. PSD: Ne vedem mâine la vot!

Monday, 27 January 2020, 21:12 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Conducerea Partidului Social Democrat anunţă că parlamentarii social-democraţi vor vota pentru eliminarea pensiilor speciale. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a PSD.

"În timp ce PSD face, PNL doar vorbește!

PSD merge până la capăt și va susține ORICE lege pentru desființarea inechităților sociale generate de pensiile speciale.

Ne vedem mâine la vot, în plenul Camerei Deputaților!", transmite Partidul Social Democrat prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-27 22:36:24
Olteanu Costică

Terminați băi cu pensiile speciale odată. Nici Ceausestii nu aveau pensii speciale.

2020-01-27 22:38:35
Dumitru dumitru

Doamne.ajuta,sa mai indreptamucrurile in tara asta.In ultima perioada ,pana,n alegerile prezidentiale ,parca ati vrut sa pierdeti ,pur si simplu nu i,ati atacat de loc.pe astia.de.dreapta ,parca.special sa castige.,sa vedeti ce le poate pielea si s,a vazut deja.

2020-01-28 07:11:29
Onelian

Atâta aroganță, atât nesimtire dar cand v-ați dat pensii speciale vouă și acoliților voștri totul a fost legal și f. rapid. Nu va trebuit atâta dezbatere și atâta tam tam ca acuma.O lege unică pentru toți pe bază de contributibitate și nimic mai mult. Politicieni de mucava vă știm pe inițiatori, pe votanții acestei odioase legi și dacă nu vă faceți datoria corect față de națiunea română va ieși cu razmelita ...!

2020-01-28 13:31:50
Citizen

Nu va crede nici naiba ca le eliminati. Sau daca o faceti, o veti face din populism pana reveniti la butoare si dupa aceea le dati iar. Voi pe cine credeti ca prostiti, pesedeilor?

Alte articole din: Ultimele Stiri