Coronavirus - România: 33585 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elena Udrea: Poate fi o variantă de colaborare cu PNL în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Saturday, 12 April 2014, 20:42 Sursă: Mediafax

Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor PMP la europarlamentare, că nu uită ce a făcut PNL şi că acest partid este un "rău mare", dar nu atât de mare ca România "să fie ocupată de PSD" din decembrie 2014.

"Poate fi şi o variantă de colaborare cu PNL în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Şi la PNL, ca şi la PSD, se va decide cine va candida la Preşedinţie după europarlamentare. Domnul Antonescu şi-a asumat un scor de 20 la sută. A spus singur că dacă nu obţine acest scor pleacă. Deci vom vedea după europarlamentare", a declarat Elena Udrea.

Ea a spus că nu uită că PNL "a stat alături de PSD şi domnul Antonescu a stat alături de Victor Ponta şi în 2012, când l-au suspendat pe Traian Băsescu, şi în anii de guvernare, în care nu au făcut nimic", dar că "între două rele" va alege răul cel mai mic.

"Între două rele, între răul cel mai mare, ca România să fie din 2014 decembrie ocupată de PSD la Preşedinţie, Guvern, Parlament şi în teritoriu şi un rău mare, dar nu cât acesta, ca un candidat al PNL să fie susţinut de noi, dacă s-ar ajunge în situaţia improbabilă ca în turul doi să fie un candidat al PNL, am putea, eventual, să ne gândim şi la această soluţie", a mai afirmat Elena Udrea.

Ea a mai spus că speră totuşi ca PNL să fie cel care să susţină candidatul PMP.

Elena Udrea, Elena Băsescu şi alţi lideri ai PMP au participat, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, evenimentul având loc la un hotel de patru stele din centrul oraşului, care îi aparţine omului de afaceri Ilie Carabulea, aflat în arest.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ