Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea: "Știam de acum o săptămână că Iohannis are de gând să anunțe un referendum"

Monday, 23 January 2017, 22:07 Sursă: REALITATEA.NET

Dragnea spune că a aflat duminică, la întoarcerea din SUA, că urma să se orgaizeze un miting la care să participe și președintele Iohannis.

"Nu era o noutate. Știam de exemplu, de acum o săptămână - zece zile, că președintele are de gând să anunțe organizarea unui referendum. Știam asta. Ăsta a și fost scenariul, de-aia a și făcut acel spectacol neconstituțional la Guvern, când s-a dus brusc peste prim-ministrul pentru a crea foarte multă discuție și vizibilitate pe tema grațierii, pentru a putea spune în această seară că această temă a devenit de interes național pentru a se lega pentru organizarea unui referendum”, a declarat Dragnea, la o emisiune TV.

Liderul social-democraților a afirmat că și prim-ministrul Sorin Grindeanu știa de acum câteva zile că președintele urma să organizeze un referendum privind ordonanțele de urgență referitoare la grațiere și la modificarea codurilor penale.

”Este în logica unui om politic care a scăzut în sondaje, care a făcut foarte multe greșeli, om politic care a pierdut alegerile, pentru că a fost vârf de lance și pentru PNL și pentru USR, și vrea să resusciteze într-un mod total greșit și riscant pentru România niște foști susținători, alegând o cale care nu este corectă și cinstită", a mai precizat Liviu Dragnea.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ