Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea contestă alegerea lui Dăncilă. Gușă:"O mare rușine pentru un om fără rușine"

Thursday, 08 August 2019, 17:24 Sursă: REALITATEA.NET

"Asta e o altă bombă, care nu a venit întâmplător!  Cred că pentru Dragnea, asta e o cădere în abis și este o mare rușine pentru un om fără rușine, misiunea lui e să îngroape PSD, să-l termine din pricina complicității lui cu membrii fostului stat paralel, Coldea și Maior, inspiratorul USR.

Dragnea așează PSD pe un tron al rușinii, îl exclude din aritmetica internă a partidului, pentru că orice pesedist văzând un fost președinte care continua să creeze probleme partidului îl va considera pe Dragnea un balast pe care să-l arunce, pentru ca balonul PSD să zboare în continuare.

Dragnea a fost un servitor al fostului stat paralel și din interesul rezerviștilor, fac în așa fel încât omul propus de PSD să nu ajungă în turul doi, ce face Dragnea favoritului candidatul rezerviștilor, respectiv Dan Barna.

Autorul moral al dezastrelor de la 10 august 2018 e că lovește din nou în preajma datei de 10 august în partidul care l-a făcut președintele Camerei Deputaților.

E un recidivist care afectează partidul care l-a făcut mare. Pentru Dăncilă și restul vine ca un balon de oxygen, pentru că le permite să se desprindă de imaginea proastă a lui Dragnea.

Din acest moment, partidului și lui Dăncilă le va fi mai ușor în campanie, nu cum ar fi dorit Drganea și Coldea.

Ne este o problemă cu statutara pentru PSD. Am fost secretar general al partidului, când un om e condamnat, conform statului își pierde calitățile și în forul statutar și congres se legalizează toate deciziile. Membrii pot să ia în foruri statutare orice decizie și nu e vina membrilor că Dragnea, într-un exces de imoralitate, nu a demisionat de la conducerea Camerei Deputaților sau de la conducerea PSD", a declarat Gozmin Gușă.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ