Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputații PMP se alătură Grupului parlamentar popular și democrat, fost PP-DD

Wednesday, 04 March 2015, 15:01 Sursă: REALITATEA.NET

"Anunțăm că, începând cu acest moment, deputații fondatori ai PND (Partidul Național Democrat-n.r.) împreună cu deputații din PMP au luat decizia să acționeze împreună într-un grup. Practic, începând de astăzi, 16 deputați vor activa în cadrul Grupului parlamentar democrat și popular", a declarat Daniel Fenechiu.

El a precizat că fiecare dintre partide o să își păstreze identitatea, iar motivul asocierii constă într-o mai bună exercitare a mandatului parlamentar și o mai bună afirmare a intențiilor politice.

Răspunzând unei întrebări, Fenechiu a susținut că nu o să primească indicații de la fostul președinte Traian Băsescu.

"Nu o să primim indicații de la Traian Băsescu pentru că suntem persoane mature, suntem persoane înțelepte, suntem persoane care știm ce să facem cu mandatul nostru parlamentar. (...) Președintele Băsescu, ca orice om politic din țara asta, poate avea idei bune sau mai puțin bune. În momentul în care președintele Băsescu vine cu o idee bună, fără îndoială îi vom da curs. Dacă ideea nu satisface modul nostru de a vedea lucrurile, o să îi spunem : domnule președinte, suntem de altă părere", a precizat Fenechiu.

Citeşte mai mult pe agerpres.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ