Dan Vasile Mihale: Rareș Bogdan pierde primul meci cu Orban

Tuesday, 25 June 2019, 12:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Rareș Bogdan, lozul câștigător de la europarlamentare, a fost driblat ca un jucător proaspăt promovat în liga întâi. O fi Orban artist, uzat, contestat, dar nu este atât de naiv încât să nu adulmece pericolul pe care îl reprezintă Rareș Bogdan pentru actuala conducere executivă a PNL.

Rareș Bogdan se înflăcărează repede și este prea limbut pentru gustul liderilor actuali ai PNL. Nu și-a cântărit bine nici mișcările, nici atuurile. În politică, nu este ca la TV și mă așteptam ca Rareș Bogdan să facă diferența. Dacă ai în spate 600 de liberali, care te susțin pentru București, care se laudă cu o experiență cumulată de 2500 de ani în PNL, nu poți să admiți să pierzi așa. Dacă nu este blat, este, cu siguranță, o înfrângere dureroasă și asta s-a văzut.

Rareș Bogdan a vorbit marți ca un politician dâmbovițean, după alegerea Violetei Alexandru ca președinte interimar al PNL București, când i-a făcut, cu nodul în gât, un lung laudatio colegei sale.

Prin votul de marți, Orban i-a arătat lui Rareș Bogdan că locul său nu este la butoane, ci la Bruxelles și că tronul său nu poate fi încă uzurpat. Exilarea lui Rareș Bogdan îi vine mănușă lui Orban, care, atenție, l-a "învestit" onorific pe Rareș Bogdan cu misiunea grea de a conduce delagația PNL la Bruxelles.

Din câte am apucat să îl cunosc eu pe Rareș Bogdan, ca și coleg, îmi este greu să cred că o se mulțumească cu postul de europarlamentar la Bruxelles și că bătălia cu Orban este abia la început. Deocamdată, a punctat Orban. Aștept, cu interes, următoarea mișcare a lui Rareș Bogdan.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri