Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Conducerea PSD, contestată! Se cere MAZILIREA lui Marcel Ciolacu

Monday, 25 May 2020, 14:38 Sursă: Realitatea.NET

Sunt pregătite taberele pentru congresul PSD care urmează să aibă loc anul acesta. Mai multe voci din PSD îi cer lui Marcel Ciolacu să organizeze congresul amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Pe la colțuri, unii discută faptul că șeful interimar al social-democraților ar trebui să facă un pas înapoi.

Codrin Ștefănescu spune că "partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid".

”In ultima vreme suntem criticati tocmai de cei care au crezut in noi si ne-au votat! Si au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spatiu ca PSD a devenit o penibilā anexā a PNL si a lui Iohannis. Cā suntem timizi si speriati sā nu ne supārām sefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut! Cā numele Dragnea, Codrin, Olguta, Serban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache etc., sunt interzise de noua conducere a PSD. Cā partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid.

Pucistii de ieri, scoliti in tot felul de academii secrete, noii conducātori de azi! Sunt demisi, pe bandā rulantā, toti membrii curajosi interzisi de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altādatā. Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeteni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sā-si recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocarā! Si nu vom mai iesi printre oameni de rusine! Cā am fost lasi si i-am trādat! Eu, unul, m-am sāturat sā fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, a scris Codrin Ștefănescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ