Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine îl protejează pe Liviu Dragnea?

Thursday, 16 November 2017, 11:40 Sursă: REALITATEA.NET

Ioana Ene Dogioiu a mai spus că practic se va institui o imunitate fără precedent care i-ar servi şi lui Liviu Dragnea. "Salvarea pe care o mai are Liviu Dragnea este, aşadar, la CCR, unde unul dintre jucători este Daniel Morar", a precizat ea.

Jurnalistul a declarat legat de posibilitatea că Liviu Dragnea să fie "cârtiţa" lui Traian Băsescu în PSD că este ceea ce i s-a mai spus, ceea ce se discută foarte intens, însă există şi nişte fapte care indică acest lucru. "Faptul de la care eu pornesc este declaraţia doamnei Cristina Trăila din momentul în care era preşedinte ANRMAP - Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, care verifică orice achiziţie publică din România. Atunci, în urma unui control s-a constatat fraudarea 100% a fondurilor europene folosite de Consiliul Judeţean Teleorman pe lucrări de infrastructură, deci ceea ce făcea TelDrum", a completat aceasta, adăugând că raportul a fost trimis la Consiliul Concurenţei şi DNA în 2011 dar nu a avut niciun fel de efect. "Singurul efect a fost că raportul trimis la Ministerul Dezvoltării condus atunci de Elena Udrea a fost modificat şi dintr-o corecţie de 100% s-a ajuns la o corecţie de 8%. Pentru că a îndrăznit să se atingă de Liviu Dragnea, spune fostul şef al ANRMAP, a început un conflict între doamna Trăila, Traian Băsescu şi Elena Udrea şi s-a încercat înlocuirea ei, doar că domnul Boc s-a opus", a afirmat Ioana Ene Dogioiu.

Conform acesteia, în baza raportului ANRMAP nu s-a dechis niciun dosar la DNA, condus la acea vreme de Daniel Morar.

"Există informaţii că a existat informări ale SRI trimis la DNA referitoare la TelDrum care ar fi fost arhivate fără să fie văzute vreodată de vreun procuror", a mai spus senior editorul ziare.com.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ