Ce explicaţii a dat redactorul şef al revistei Viva pentru pictorialul cu Elena Udrea însărcinată

Thursday, 30 August 2018, 19:32 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Într-un live pe pagina de Facebook a revistei „Viva!“, Dana Enache a oferit câteva explicaţii, declarând că nu se aştepta la asemenea reacţii negative.

Ea spune că a fost un demers jurnalistic la care s-a muncit 6 luni, via e-mail, este un material obiectiv şi pune lipsa precizărilor privind condamnarea pe seama faptului că nu a încercat să trateze subiectul din punct de vedere politic, pentru că nu acesta este profilul revistei. De asemenea, prezintă scuze publice doar pentru folosirea pe copertă a termenului „exil“ şi crede că „poate da, într-adevăr, ar fi trebuit să spunem explicit că ea este condamnată“, dar subliniază că este tentată să spună aceste lucruri având în vedere reacţiile negative.

Totodată, redactorul-şef spune că dacă lasă la o parte că este vorba despre un politician cu o condamnare, a avut „una dintre cele mai oneste colaborări din viaţa ei“, în sensul că Elena Udrea nu i-a cerut absolut nimic în schimb, nici măcar pozele alese sau textul înainte de publicare.

„Revista Viva nu încearcă să-i aducă un elogiu Elenei Udrea, revista Viva nu este nici instanţă de judecată ca să dea un verdict sau să o condamne într-un fel sau altul. Nu e ca şi cum apariţia în revista noastră îi poate ridica într-un fel condamnarea sau îi poate oferi vreun avantaj.”, spune Enache într-un video publicat pe pagina de Facebook a revistei Viva.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri