Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Carmen Dan, despre "radarele ascunse": Să nu se gândească cineva că poate face orice in trafic

Friday, 20 July 2018, 19:26 Sursă: REALITATEA.NET

Carmen Dan a afirmat că Poliţia Rutieră îşi va face în continuare datoria, iar traficul rutier nu va fi cuprins de haos dacă vor fi adoptate modificările Codului Rutier.

„Poliţiştii au dreptul să-şi spună părerea. Întotdeauna le-am respectat această părere. Acum, referitor la acest proiect legislativ, eu m-am exprimat. Ştiţi foarte bine că atât la nivel de Guvern, cât şi la nivel de minister s-a dat un aviz negativ. Acum, poliţia este organ de aplicare a legii. Eu sunt convinsă că toţi colegii mei vor găsi soluţii să adapteze legislaţia şi vreau să vă asigur că se vor respecta întru totul dispoziţiile legale. Vă asigur că Poliţia Rutieră îşi va face în continuare datoria. Să nu se gândească nimeni că nu vom mai avea radare pe drum sau că oricine poate să facă orice în trafic”, a declarat Carmen Dan, după ceremonia de absolvire desfăşurată la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani.

Grupul Poliţiştilor Rutieri i-au transmis o scrisoare deschisă preşedintelui României, Klaus Iohannis, prin care îi solicită să nu promulge modificările Codului Rutier care fac referire la semnalizarea radarelor şi spun că, dacă această lege va fi adoptată, vor muri peste 2.000 de persoane în 2019.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ