Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Blaga: Căutăm un candidat cu profilul lui Klaus Iohannis pentru Bucureşti

Thursday, 30 July 2015, 09:48 Sursă: REALITATEA.NET

"In acest moment, sunt candidati care doresc sa intre in competitie. Sunt propuneri, dar am stabilit asupra uneia dintre ele, pentru ca organizatia de Bucuresti abia acum trebuia sa finalizeze o analiza sociologica prin care sa defineasca clar profilul candidatului, si va spun de pe acum care va fi: profilul Klaus Iohannis", a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

"Eu cred ca bucurestenilor le lipseste un manager. Bucurestiul ma intereseaza in mod cu totul deosebit, pentru ca noi am acordat foarte multa atentie celor care coordoneaza activitatea din Bucuresti si o sa ne indreptam acum si spre Bucuresti cu mult mai multa atentie pentru ca suntem prin tara zi de zi, dar Bucurestiul este la doi pasi", a mai spus Blaga.

Acesta a adaugat ca, in ceea ce priveste alegerile locale din 2016, partidul are termene foarte stricte, luna viitoare urmand a fi discutate toate candidaturile, relateaza ziare.com.

In ceea ce priveste primarii in functie, acestia au "drept de preemptiune" daca nu au probleme cu legea, iar in cazul in care exista mai multi candidati, numele celui care va fi trecut pe buletinul de vot trebuie stabilit in urma unor sondaje si analize sociologice.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ