Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu, atac dur la Ponta: Măi mitomanule, ai pierdut alegerile în mod penibil

Monday, 22 August 2016, 12:16 Sursă: REALITATEA.NET

"Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman! Rar avem parte să aflăm definiţia mitomanului în politică. (...) Pe mine această afirmaţie mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înşelătorie, vrea să îşi construiască un viitor în politică la fel cum şi-a construit şi trecutul, adică, prin minciună", scrie Băsescu.

Liderul PMP critică şi afirmaţiile "nonşalante" ale lui Ponta privind destabilizarea României, pe modelul din Ucraina. "Măi mitomanule , România nu a fost nici o clipă în pericol de ukrainizare datorită deciziei tale, a lui Dragnea şi a lui Corlăţean de a-i împiedica pe românii din străinătate să voteze. Şi ţi-o spun eu, care la acea data eram Preşedintele României. Singurul efect a fost acela că tu ai pierdut alegerile în mod penibil", mai spune Traian Băsescu.

Fostul premier PSD Victor Ponta a declarat, duminică, că în 2014, la alegerile prezidenţiale, cozile din diaspora erau formate de cetăţeni români care "se puneau şi de patru ori la rând, să se arate la televizor". "Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor", a spus deputatul PSD.

El a venit şi cu noi explicaţii privind motivul pentru care a demisionat din Guvern în 2015, afirmând că a primit informaţii de la ministrul de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea, potrivit cărora în România se pregăteau proteste de amploare şi incendieri de instituţii, pe modelul revoltei din Ucraina.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ