Avertismentul lui Crin Antonescu, în ultimul discurs rostit în faţa liberalilor, în mai 2015

Avertismentul lui Crin Antonescu, în ultimul discurs rostit în faţa liberalilor, în  mai 2015
Avertismentul lui Crin Antonescu, în ultimul discurs rostit în faţa liberalilor, în mai 2015

Fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu, a rostit un ultim discurs, în faţa liberalilor, în mai 2015, în care le-a transmis că partidele, ca şi indivizii, nu pot hotărî cât trăiesc, dar cu siguranţă hotărăsc cum trăiesc, şi experienţa aceasta extraordinară a PNL este determinată de identitatea sa, de cine este şi cum trăieşte pentru România acest partid”. Paradoxal, avertismentul său putea fi luat în considerare de către liberali încă e atunci, dacăp ne raportăm la socrul pe care Pnl l-a înregistrat la parlamentar, 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Moneda din România care a ajuns să se dea cu 50.000 de lei. E posibil să o mai aibă bunicii

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Politică

Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova”. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!". Cum încearcă premierul să repare situația
O gafă pe care Marcel Ciolacu a făcut-o în cadrul unei întâlniri la Timișoara a făcut valuri în spațiul public, iar reacțiile nu au încetat să apară. . În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". O asociație i-a cerut premierului explicații, iar acesta a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook prin care își cere scuze și explică faptul că declarațiile sale nu au fost rău voitoare.

Fostul președinte Traian Băsescu și-a făcut planul pentru alegeri
Traian Băsescu a făcut anunțul legat de Nicușor Dan. Ce decizie a luat după ce finul Cîrstoui a părăsit cursa?
Fostul președinte și primar general Traian Băsescu anunațat că-l va susține pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Generală.

Lucian Bode mizează pe Nicolae Ciucă / Foto: Inquam Photos
Lucian Bode: Ne dorim ca PNL să rămână vioara intâi la guvernare dupa 2024
Secretarul general al PNL, Lucian Bode, își dorește ca PNL să rămână vioara intâi la guvernare dupa 2024 și să dea viitorul președinte al României, pe Nicolae Ciucă.

Colegii de partid au părut surprinși de comentariul premierului
Ciolacu, gafă de proporții: Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!" Moldovenii au reacționat - VIDEO
Greșeală de comunicare a premierului Marcel Ciolacu, aflat în vizită la Timișoara. În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". Declarația a devenit în scurt timp virală și reacțiile n-au întârziat să apară.

Ultimele stiri

Bărbatul care și-a trimis copilul de șase ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Bărbatul care și-a trimis copilul de șase ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Cazul șocant din județul Gorj a captat atenția opiniei publice din România. Un tată din localitate a fost acuzat că și-ar fi vândut copilul unei familii din Germania pentru suma de 900 de euro, o acuzație pe care bărbatul o neagă, insistând că nu a primit bani pentru acest transfer.

O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece
O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece. Scene medievale în Fălticeni
Scene desprinse, parcă, din filmele medievale, au avut loc în județul Suceava. Un bărbat de 60 de ani a considerat că fosta sa concubină are nevoie de o exorcizare și, întrucât aceasta nu a împărtășit părerea lui, a luat-o cu forța și a dus-o la o mănăstire. Mai mult, filmul acțiunii are un deznodământ fericit, întrucât femeia răpită a fost salvată de o măicuță.

Sobolanul părea să se ascundă (FB Emanuel Ungureanu)
Șobolan ascuns în hârtie igienică, în toalete Spitalului Județean de Urgență din Iași - FOTO
Imagini șocante surprinse într-o toaletă a spitalului Clinic de Urgență "Sf. Spiridon" din Iași. Un șobolan a fost surprins în spatele unui sul de hârtie, pe calorifer. Imaginile au fost postate de parlamentarul Emanuel Ungureanu, cel care de ani buni prezintă aspecte neplăcute despre starea sistemului de sănătate din România.

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.



Vezi emisiunile Realitatea Plus