Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni despre prezidențiale. Cine intră în turul 2

Tuesday, 22 October 2019, 12:47, Sursă: REALITATEA.NET

Klaus Iohannis nu conduce doar în sondajele pentru Cotroceni. Președintelui îi surâd și astrele. Ziua alegerilor va fi una cu noroc pentru Iohannis, crede astrologul Cristina Demetrescu. 

"Klaus Iohannis e președintele norocului, a avut noroc acum cinci ani, are noroc și acum. Al doilea om posibil care poate intra în turul doi este Dan Barna, în ciuda problemelor pe care le are acum, vorbim din punct de vedere astral. 10 noiembrie nu mi se pare favorabil Vioricai Dăncilă, e favorabil altor candidați, celor care nu vor intra în turul 2, dar vor lua un scor mai bun pentru imaginea partidului. Cariera ei politică mai sus de o anumita treaptă s-a încheiat.", spune Demetrescu.

Cât despre Paleologu: "Merge pe același stil să zic așa, un pic impulsiv. Este tot rac, e ca si cum ar prinde așa o jucarie. Să știi că această candidatură la președinție scoate la iveală niște părți din oameni, tocmai despre asta e vorba."

"Mircea Diaconu, nu sunt foarte convinsă, de exemplu din ce văd la dumnealui Capricorn, ca va avea un scor mai slab decât se așteaptă, deși partidul care îl propune poate să crescă în viitor.", a mai punctat astrologul. 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage