Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Crin Antonescu, despre Sevil Shhaideh, propusă premier: Guvernul va fi condus din Kiseleff

Wednesday, 21 December 2016, 22:07 Sursă: REALITATEA.NET

"Simt nevoia sa spun, în legătură cu aluziile la doamna Shhaideh: să ştiţi ca turcii si tatarii au fost buni ceăţeteni, comunitati foarte loiale statului roman. Asta nu e o problemă(n.r desemnarea). In legatura cu faptul ca oamenii de altă etnie pot ajunge in functii inalte este un lucru rarisim. Iar dovada suprema este presedintele Klaus Iohannis. Sa nu mai vorbim de suucesul domnului Clotilde Armnad", a spus Crin Antonescu, la Jocuri de Putere.

''Într-un partid cu atâtea personaje familiarizate cu marile demnități, e o numire surprinzătoare și cred că această numire este atât de surprinzătoare, pentru că dl Dragnea a vrut să dea — și în sensul acesta a reușit — o dovadă de maximă forță în interiorul partidului și în spațiul politic. (...) Va fi un guvern condus de facto — asta ne și spune domnul Dragnea — de la Kiseleff, de la cabinetul 1 al PSD. Asta va alimenta comparațiile răutăcioase, pentru că, după cum știți, nici la comuniști, rareori, secretarul general al partidului (...) erau prim ministru, uneori niciodată. Primul ministru era un superfuncționar al puterii, puterea era în altă parte. (...) Dincolo de asta, dl Dragnea joacă un joc politic și până acum îl joacă bine'', a spus Crin Antonescu.

El a adăugat că Liviu Dragnea ''a evoluat''.

''De la instaurarea domniei sale ca președinte și până astăzi a fost o perioadă cu un parcurs remarcabil. (...) Dragnea a jucat tare și a jucat bine, din punct de vedere, evident, al intereselor sale politice'', a menționat Antonescu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că Sevil Shhaideh a fost singura din partid în care a avut încredere că poate pune în aplicare programul de guvernare cu care formaţiunea a câştigat alegerile, el arătând că aceasta va beneficia de un sprijin efectiv atât din partea sa, cât şi a PSD.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ