Analistul Radu Magdin, numit consilier onorific al lui Ponta pe comunicare externă

Tuesday, 16 December 2014, 09:55 Sursă: agerpres.ro

Autor: Realitatea.NET

"Imaginea României, și a activității guvernamentale, sunt priorități pentru noi în perioada următoare, fiind important ca reformele aflate în curs să contribuie și la schimbarea percepției cu privire la țara noastră. Ne dorim o comunicare reînnoită cu media internațională și o creștere a profilului României la Bruxelles, Washington și în alte capitale europene sau globale", a declarat premierul Victor Ponta, citat în comunicatul difuzat marți dimineața de Biroul de presă al Guvernului.

Potrivit sursei menționate, Radu Magdin s-a declarat onorat de oferta de a lucra pentru imaginea externă a țării și a Guvernului, "fiind interesat de o cât mai bună reflectare a României și a reușitelor guvernării în media internațională".

"România are nevoie de un PR de țară mult mai bun, este o chestiune de interes național, dincolo de sfera politică", a afirmat Magdin, potrivit aceluiași comunicat.

Sursa citată adaugă că Radu Magdin are 33 de ani, este analist si consultant, CEO al Smartlink Communications, din 2012. A lucrat în România la Ministerul de Externe (2004-2005) și la Agerpres (2006-2007); apoi la Bruxelles la Parlamentul European (2007-2010), pentru rețeaua media EurActiv (2010-2011), respectiv pentru Google (2011-2012). Este pasionat de comunicarea politică, face parte din Grupul Liderilor Emergenți NATO (2014) si a fost ales în topul Forbes România al trendsetter-ilor pe anul în curs.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri