Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alexandru Căutiș: "Klaus Iohannis este cumva fost turnător la DIE?"

Tuesday, 19 November 2019, 20:13 Sursă: Facebook

Klaus Iohannis este cumva fost turnător la DIE?, se întreabă Alexandru Căutiș care remarcă "venerația" inexplicabilă a șefului statului pentru televiziunea deținută de Dan Voiculescu, amintind momentul în care Iohannis a sărit în apărarea Antena 3. Același Iohannis a ignorat total situația dificilă prin care a trecut Realitatea TV când și-a pierdut licența de emisie.

La "dezbaterea" organizată marți de candidatul PNL, Antena 3 a fost invitată, remarcă jurnalistul Kamikaze, în timp ce Realitatea Plus nu a fost băgată în seamă. Asta în condițiile în care Antena 3 i-a fost potrivnică lui Iohannis la alegerile din 2014., iar Realitatea Tv a fost corectă cu Iohannis la acele alegeri.

"De ce are atunci Iohannis comportamentul acesta ciudat față de cele două televiziuni? Cumva se teme de Dan Voiculescu? Știe ceva Dan Voiculescu, poate dovedi cumva Dan Voiculescu că tânărul neamț Iohannis a fost cooptat de DIE? “Premierul de la Grivco” a avut cândva și altă denumire în vreun angajament conspirativ?", este ipoteza șocantă lansată de Alex Căutiș.

"Este inexplicabilă venerația lui Iohannis față de televiziunea creată de securistul Voiculescu. S-a deplasat personal în Parlament să ia apărarea Antenei 3 când aceasta a fost supusă unui control normal al ANAF. Nu același gest l-a făcut pentru Realitatea Tv închisă tot de ANAF....
Azi consideră că Antena 3 poate să aibă reprezentant la făcătura de “dezbatere”, iar Realitatea Plus nu... (nu am nimic cu Radu Tudor, dar se găseau jurnaliști destui la Realitatea care să fie măcar la fel de corecți și “democrați” precum Radu Tudor)
Antena 3 i-a fost potrivnică lui Iohannis la alegerile din 2014. Realitatea Tv a fost corectă cu Iohannis la alegerile acelea. Depun mărturie că, în ciuda simpatiilor sale de moment și a calculelor personale, Cozmin Gușă a lăsat jurnaliștii să se exprime în voie pe postul Realitatea în 2014 (cât și azi, la 5 ani distanță) Nu pare să se fi produs același lucru și în abordarea editorială de la Antena 3...
De ce are atunci Iohannis comportamentul acesta ciudat față de cele două televiziuni?
Cumva se teme de Dan Voiculescu? Știe ceva Dan Voiculescu, poate dovedi cumva Dan Voiculescu că tânărul neamț Iohannis a fost cooptat de DIE? “Premierul de la Grivco” a avut cândva și altă denumire în vreun angajament conspirativ?
Acestea sunt doar întrebări, pentru că la 30 de ani de la Revoluție nu s-a publicat lista cu “angajații” Securității cum s-a procedat în Germania cu angajații STASI.
Regret că l-am votat și susținut pe Iohannis în 2014. Evident, nu aș putea vota vreodată un candidat precum Dăncilă.
La 30 de ani de la Revoluție suntem obligați să alegem între un ins cu atitudine de Nicolae Ceaușescu și o savantă în petrochimie de teapa Elenei Ceaușescu. Trist", a scris Alex Căutiș pe Facebook.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ