Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accidentul din Capitală. Soţia şoferului le-a spus anchetatorilor că acesta încerca să o omoare

Saturday, 03 February 2018, 21:20 Sursă: REALITATEA.NET

Soţia bărbatului le-a spus anchetatorilor că acesta consumase droguri şi că o ameninţase cu moartea, el provocând intenţionat accidentul. Cei doi soţi s-au certat şi s-au bătut în maşină, iar conflictul a continuat şi după accident, pe stradă.

De asemenea, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a dat cu capul în geamul unui taximetru oprit la locul accidentului. "Striga la ea te omor! Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos", a spus un martor. Bărbatul a fost calmat abia după intervenţia poliţiştilor locali şi dus la Spitalul Floreasca, unde este internat sub pază, refuzând să dea declaraţii anchetatorilor.

Alte patru persoane rănite în accident au fost preluate de ambulanţe şi duse la spitalele Elias şi Floreasca. Surse din rândul anchetatorilor spun că în maşină a fost găsit un plic cu un praf alb care a fost trimis la laborator pentru a se stabili dacă este vorba despre droguri. Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care împreună cu poliţişti ai Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri vor stabili împrejurările producerii acestui eveniment.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ