Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

2,5 milioane euro furaţi zilnic. JAFUL de pe Bucureşti-Ploieşti. CNADNR, grup infracţional organizat

Wednesday, 05 August 2015, 18:20 Sursă: REALITATEA.NET

Vei descoperi JAFUL DE PROPORŢII de pe Autostrada Bucuresti-Ploieşti, cum se fură zilnic 2,5 milioane de euro in CNADNR şi cum a ajuns să coste un kilometru de drum plat 17 milioane de euro. Dar şi ce are de gând CNADNR, suspectat că acţionează ca un grup infracţional organizat, cu centura Lugoj-Arad, altă afacere de proporţii în beneficiul unor „băieţi deştepţi”.

Iar de la ora 22.00, la Realitatea TV continuă dezbaterea în jurul LEGII ANTILEGIONARI. Este sau nu un act normativ care ignoră condamnarea comunismului?

Vei auzi mărturii cutremurătoare de la cei care au trăit prigoana legionară şi au supravieţuit cu răni care nu vor trece niciodată epocii comuniste şi transmit tinerilor din România singurul mesaj care poate cutremura la propriu naţiunile, dacă nu deschid ochii: „cine nu are memoria istoriei, riscă să o repete”.

Astă seară, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România. Pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ