Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste extrem de proastă despre celebra Kim Kardashian

Thursday, 13 October 2016, 18:51 Sursă: REALITATEA.NET

Conform E! News, Kardashian nu va fi prezentă la petrecerea pe care trebuia s-o găzduiască la Hakkasan Nightclub din hotelul Las Vegas MGM Grand. Potrivit acestei surse, vedeta a apelat la ședințe de consiliere de când s-a întors din Paris.

Kardashian este obligată prin contract să participe la patru evenimente ce au loc anul acesta la club, pentru aceasta fiind plătită cu 1 milion de dolari. Evenimentul de la 28 octombrie ar fi fost a treia sa prezență prevăzută de contract, scrie Agepres.

Ziua de naștere a vedetei este pe 21 octombrie.

E! News menționează că vedeta de 35 de ani este încă ''paranoică'' atunci când rămâne singură din cauza amintirilor legate de jaf. ''Surorile și mama ei trec pe la ea în fiecare zi'', arată sursa citată menționând că soțul lui Kim, Kanye West, i-a fost alături ori de câte ori a avut timp și că o sună mereu ca să vadă ce face.

Autoritățile franceze au deschis o anchetă în cazul jafului care a avut loc la 3 octombrie în camera de hotel din Paris în care era cazată vedeta reality TV, însă până acum nu s-a făcut nici o arestare, deși de la fața locului au fost prelevate mostre ADN, după cum arată AFP. Valoarea obiectelor furate a fost estimată la 9 milioane de euro.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN