Tudor Chirilă, reacţie dură pe Facebook: "PSD și PNL, aceeași mizerie. Partide de hoți, penali"

Thursday, 03 March 2016, 16:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Oricine vrea să-și păstreze credibilitatea la alegerile locale din iunie ar trebui să excludă orice negociere, de orice natură, cu partidele toxice PNL și PSD. Politica poate că înseamnă compromis, dar nu cred că poate exista compromis între un individ care are o pretenție de bună credință și cele două mari partide de hoți, penali sau traseiști politici", a scris solitul trupei Vama pe reţeaua de socializare.

"Mișcările de stradă de după COLECTIV au exprimat o poziție clară: niciun compromis cu actuala clasă politică. Și tot după COLECTIV clasa politică ne-a arătat cu vârf și îndesat că nu are nici cea mai mică intenție să se reformeze. Nominalizările la primăria generală nu fac decât să alimenteze un adevăr de prea mult timp constatat: PSD și PNL aceeași mizerie.

Amatorilor de scandal le spun dinainte că postările mele pe teme de interes general (cum ar fi soarta orașului în care trăiesc) nu înseamnă că fac politică (deși nu văd care ar fi problema) ci că îmi exprim, într-un spațiu public, opinia de cetățean al acestui oraș.

Later edit: prin partid toxic nu înțeleg doar PNL și PSD, ci toate formațiunile populate cu urmăriți penal și traseiști. Doar că, PSD și PNL pot funcționa liniștit ca arhetipuri ale corupției", a adăugat el.

Alina Gorgiu a afirmat miercuri, 2 martie, că există deschidere pentru discuții în vederea unor alianțe la locale cu M10, Partidul ''200 pentru București'' și cu Uniunea Salvați Bucureștiul a lui Nicușor Dan.

"Nu am discutat nimic. Nici nu avem candidații desemnați. Se pot face discuții. Cred că cel mai sănătos este să nu se poarte în public. Deschiderea mea există, o voi concretiza într-un viitor apropiat, după ce voi discuta cu colegii mei din conducere. Rămâne de văzut ce deschidere găsim în partea cealaltă, dacă putem face o construcție în viitor sau nu", a spus copreședintele PNL.

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE