Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O cântăreață a fost internată în spital din cauza unei toxiinfecţii alimentare

Thursday, 08 May 2014, 18:45 Sursă: REALITATEA.NET

Lily Allen participa la filmările pentru emisiunea de televiziune "Alan Carr Chatty Man", produsă de postul Channel 4, în momentul în care a început să se simtă foarte rău. Cântăreaţa a publicat apoi mai multe mesaje pe platformele de socializare în care se plângea de acest lucru. "Nu pot să mă opresc din vomat. Am şi temperatură. E o toxiinfecţie", a scris ea într-unul dintre mesaje, scrie Mediafax.ro. 

Artista britanică i-a trimis ulterior un mesaj şi lui Alan Carr, gazda emisiunii la care fusese invitată, în care i-a dezvăluit, în glumă, că s-a îmbolnăvit din cauza cocteilului "Bombay Mix" pe care îl gustase în acel show TV.

Lily Allen a publicat apoi pe reţeaua Instagram o fotografie care o prezintă pe patul de spital. Fotografia este însoţită de comentariul următor: "SHEEzUS in SHOSPITAL".

"Sheezus", al treilea album de studio al artistei britanice, a fost lansat luni, 5 mai, şi este pe cale să devină al doilea material discografic semnat Lily Allen care va ajunge pe primul loc în topul britanic. Potrivit clasamentului intermediar de la mijlocul săptămânii, albumul "Sheezus" s-a vândut cu 12.000 de unităţi mai mult decât cel mai apropiat rival al său, "Caustic Love", al treilea disc al muzicianului Paolo Nutini.

În vârstă de 28 de ani, Lily Allen a devenit cunoscută pe scena muzicală graţie primelor două albume de studio ale sale, foarte bine primite de public şi de criticii de specialitate - "Alright, Still", lansat în 2006, şi "It's Not Me, It's You", lansat în 2009.

Extrem de afectată în 2010 de pierderea unei sarcini la şase luni, Lily Allen a renunţat la muzică în acea perioadă şi a deschis, la Londra, în colaborare cu sora ei un magazin de articole vestimentare, denumit "Lucy in Desguise".


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN