Motivele incredibile pentru care Diana Munteanu l-a părăsit pe Claudiu Niculescu

Wednesday, 14 January 2015, 16:17, Sursă: REALITATEA.NET

A avut femei frumoase, multe dintre ele celebre, însă până acum n-a rezistat ispitelor şi infidelitatea lui le-a dezamăgit pe cele care se visau îmbătrânind alături de Claudiu Niculescu. Una dintre muzele fostului fotbalist a dezvăluit, pentru "ring", motivele incredibile pentru care şi Diana Munteanu l-a părăsit.

Adaugă părerea ta

Istoria se repetă la nesfârşit, susţine, sub protecţia anonimatului, fosta iubită a lui Claudiu Niculescu: "Şi cu Diana a procedat exact cum a făcut şi cu celelalte soţii, când, înainte să se despartă, trăia de un an cu altcineva. Când s-a cuplat cu Diana, Claudiu era despărţit de Lidia de doi ani şi jumătate, însă, înainte să divorţeze de ea, a avut tot felul de relaţii timp de un an".

"E slab, uşor de atras şi pisică blândă"

Aceeaşi aspirantă la inima fostului fotbalist ne-a dezvăluit şi cum se dă el de gol când trişează: "E un bărbat Rac foarte slab, uşor de atras şi pisică blândă... E foarte bun, respectuos şi atent, dar, la un moment dat, când te culci pe o ureche că e bine, el nu se mai află unde ştii că l-ai lăsat. Altfel, e pâinea lui Dumnezeu... Inclusiv când te cerţi cu el, te surprinde că nu reacţionează urât şi de asta te şi îndrăgosteşti de el. Ştiind că a fost fotbalist, arată bine şi are oportunităţi, te aştepţi să facă grozăvii, dar el îţi arată că e foarte OK. După ce-ţi demonstrează asta o perioadă – un an sau, dacă i-ai dăruit un copil, mai mult –, se îndepărtează fără să-l simţi".

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro