Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Monica Lewinsky, declarație neașteptată despre hărțuire si intimidare

Tuesday, 21 October 2014, 17:31 Sursă: REALITATEA.NET

"După ce am supravieţuit eu însămi, acum vreau să ajut alte victime să supravieţuiască", a declarat ea luni în faţa publicului cu ocazia summitului Forbes' 30 Under 30. "Vreau să folosesc suferinţa mea în scopuri bune şi să dau sens trecutului meu", a adăugat fosta stagiară de la Casa Albă, care a fost implicată în 1995 într-o relaţie cu preşedintele american Bill Clinton, scrie Mediafax.ro.

Lewinsky a afirmat că ea a fost "pacientul zero" al hărţuirii online. "Atunci nu existau Facebook, Twitter sau Instagram (...). Dar existau bârfe, ştiri şi site-uri de divertisment pline de comentarii şi e-mailuri care puteau fi trimise mai departe", a adăugat ea, potrivit CNN.

Monica Lewinsky a povestit cu emoţie lunile care au urmat izbucnirii scandalului sexual, în 1998, când toată atenţia era îndreptată asupra sa. "Acum 16 ani, proaspătă absolventă de colegiu, o stagiară de 22 de ani la Casa Albă - şi romantică peste medie - m-am îndrăgostit de şeful meu aşa cum se întâmplă la 22 de ani (...). Dar şeful meu era preşedintele Statelor Unite. Asta probabil se întâmplă mai rar. Acum regret profund", a subliniat ea.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN