Fuego, REPLICA BOMBĂ despre Horia Brenciu

Tuesday, 01 April 2014, 17:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

După ce Horia Brenciu a susţinut un concert în care şi-a permis să glumească pe seama sa, Fuego a decis să îi întoarcă gluma, cu o replică bombă.

Aflat printre invitaţii speciali ai lui Horia Brenciu la acest concert, Fuego nu a scăpat nici el netaxat.

 "M-am amuzat teribil de gluma lui Horia! El a fost întotdeauna spontan, dezinvolt şi inventiv când a venit vorba de show, având o capacitate fenomenală de a ţine cu sufletul la gură spectatorii încă de pe vremea când făcea performanţă în televiziune, cu Robingo sau Sarabanda. Există momente în care glumele sunt bine-venite atunci când nu au alt scop decât acela de a amuza, pe drept.

Puţini ştiu că trebuia să fiu prezent în concertul lui Horia într-un duet inedit, dar, din păcate, eu sunt încă în turneul naţional în care omagiez muzica românească, pe Dan Spătaru şi întreaga colecţie de şlagăre lăsată de acesta. Spiritual cum îl ştim, Horia face atmosferă, şi-acum, glumind, aproape trei sferturi din cei prezenţi veniseră acolo ştiind că voi fi şi eu pe scenă, aşa că afirmaţia lui Horia era îndreptăţită, oamenii se simţeau exact ca la un concert de-al meu", a declarat, pentru "ring", Fuego.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: VEDETE