EUROVISION 2016. Justin Timberlake a făcut show pe scena din Stockholm. Vezi aici prestaţia lui!

Sunday, 15 May 2016, 10:49, Sursă: REALITATEA.NET

EUROVISION 2016. Cântăreţul american a urcat sâmbătă seara pe scena Eurovision, în calitate de invitat special.

Adaugă părerea ta

EUROVISION 2016. Justin Timberlake a susţinut un scurt recital în intervalul de pauză în care publicul din toate ţările europene şi-a votat favoriţii.

"Este o onoare să împart scena de la Eurovision cu atât de mulţi artişti talentaţi din întreaga Europă", a scris Timberlake pe Twiiter.

Prezenţa lui Timberlake la Eurovision 2016 a fost premieră, fiind pentru prima dată când un cântăreţ care nu este concurent a urcat pe scena evenimentului lansat în anii '50.

De asemenea, o altă premieră a Eurovision 2016 a fost transmiterea finalei și în Statele Unite ale Americii.

EUROVISION 2016. Ucraina a câștigat finala cu piesa despre deportarea tătarilor din Crimeea

Ucraina a câştigat competiţia Eurovision 2016, cu piesa "1944", interpretată de Jamala. Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Australia şi Rusia.

Cea de-a 61-a ediţie a concursului Eurovision s-a desfăşurat la Stockholm, în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din 2015, cu piesa "Heroes". Ediţia din 2017 a concursului Eurovision se va desfăşura în Ucraina.

În competiţia Eurovision 2016, România ar fi urmat să fie reprezentată de Ovidiu Anton, cu piesa "Moment of Silence", însă, în acest an, Televiziunii Române i s-a retras dreptul de a difuza competiţia şi de a participa la concurs, fiind demarate procedurile de retragere a TVR de la serviciile EBU (European Broadcasting Union/ Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune) din cauza datoriilor acumulate încă din 2007, potrivit anunţului EBU din 22 aprilie, publicat pe site-ul oficial.