Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Elton John a contribuit la SALVAREA din Mariupol a unui băieţel pe care a vrut să îl ADOPTE în 2009

Monday, 01 September 2014, 18:27 Sursă: Mediafax

Artistul, în vârstă de 67 de ani, are deja doi fii cu partenerul lui de viaţă David Furnish, născuţi cu ajutorul unei mame surogat - Zachary, în vârstă de trei ani, şi Elijah, în vârstă de 20 de luni - şi, potrivit presei britanice, s-a implicat în operaţiunea de salvare a lui Lev Agiev, a fratelui acestuia Artiom, în vârstă de şapte ani, şi a bunicii lor Iulia Agieva din oraşul ucrainean Mariupol, puternic afectat de război în această perioadă, informează contactmusic.com.

Se crede că una dintre bunele prietene ale starului britanic, Olena Franchuk, o vedetă în presa ucraineană, ar fi aranjat operaţiunea de salvare a celor doi băieţi şi a bunicii lor, care au efectuat o călătorie de circa 750 de kilometri, părăsind astfel duminică oraşul Mariupol.

În aceeaşi zi cu operaţiunea de salvare, peste 1.000 de persoane au format un lanţ uman pentru a protesta faţă de acţiunile militare întreprinse de forţele pro-ruse pe teritoriul Ucrainei.

Legea ucraineană nu a permis cântăreţului Elton John să îl adopte pe Lev Agiev, pe care starul l-a văzut prima dată într-un orfelinat, în 2009, din cauza vârstei artistului şi a faptului că starul britanic este homosexual.

"Mi-ar fi plăcut să îl adopt. Mi-a furat inima. Nu voi renunţa niciodată la el", a declarat, anterior, artistul britanic.

În urmă cu câteva săptămâni, Iulia Agieva - care l-a luat pe Lev de la orfelinat - l-a contactat pe Elton John şi i-a solicitat ajutorul, în contextul în care situaţia din Ucraina s-a agravat tot mai mult.

"L-am luat pe Lev de la grădiniţă, până când lucrurile se vor linişti. Ştiu că Elton ţine foarte mult la el. Ne temem pentru ceea ce va urma, aşadar vom aprecia orice ajutor pe care va putea să ni-l ofere", a declarat bunica băieţelului.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN