Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ducesa Kate a fost surprinsă în ipostaze intime

Wednesday, 28 May 2014, 13:49 Sursă: REALITATEA.NET

Totodată, acelaşi cotidian australian a calificat drept "ridicolă" autocenzura presei britanice în această chestiune.

Sydney Daily Telegraph a publicat această fotografie, care arată o parte din posteriorul ducesei de Cambridge, surprinsă de o pală de vânt care i-a ridicat rochia, scrie Mediafax.ro.

Fotografia a fost realizată în aprilie, în timpul turneului întreprins de cuplul princiar britanic în Noua Zeelandă şi Australia, la puţin timp după ce Kate şi William au coborât din elicopter, în apropiere de Blue Mountains, la vest de Sydney.

Cotidianul australian afirmă că presa britanică a refuzat să publice această fotografie din respect pentru familia regală şi consideră, într-un comentariu, că se respectă astfel "un cod de etică arhaic".

"Este puţin ridicol să te aştepţi ca restul presei să procedeze la fel, în special într-un mediu în care nuditatea şi mercantilismul merg mână în mână", spune acelaşi ziar.

Autoarea fotografiei este Diane Morel, o localnică din regiunea vizitată de cuplul princiar, care nu şi-a dat seama însă imediat de ceea ce salvase în cartela de memorie a aparatului ei de fotografiat.

"Abia când am ajuns acasă şi mi-am descărcat fotografiile în computer am înţeles ceea ce fotografiasem", a declarat această femeie în vârstă de 47 de ani, care a promis că va dona banii încasaţi din comercializarea fotografiei unei asociaţii care ajută victimele incendiilor, un flagel care face ravagii în fiecare an în multe zone din acea regiune.

În 2012, tabloidul francez Closer a generat multe controverse după ce a publicat o fotografie cu Kate care făcea plajă topless, pe balconul unei proprietăţi private din sudul Franţei.

Cuplul princiar a contraatacat pe plan juridic, depunând o plângere vizând identificarea autorului fotografiei. Doi fotografi au fost condamnaţi în vara anului 2013 pentru atingere adusă vieţii private.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN