Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cererea neobişnuită a cântăreţei Barbra Streisand către CEO-ul Apple. Nimeni nu se aştepta la asta

Monday, 22 August 2016, 13:53 Sursă: REALITATEA.NET

Următorul update de software pentru gama iPhone va fi lansat luna viitoare. Barbra Streisand, într-un interviu pentru NPR, a precizat: ”Siri îmi pronunţă numele eronat. Ea spune «Siri» cu un «S» slab articulat, ca nisipul de pe plajă. Am tot atras atenţia asupra acestui lucru pe parcursul întregii mele cariere”.

”Ştiţi ce am făcut? I-am telefonat directorului de la Apple, Tim Cook, iar el, spre încântarea mea, a fost de acord ca Siri să îşi modifice felul în care pronunţă numele meu de familie, odată cu lansarea următorului update, pe 30 septembrie. Abia aştept, sunt încântată”, a adăugat vedeta americană.

Barbra Streisand, în vârstă de 74 de ani, va lansa un nou LP, intitulat ”Encore: Movie Partners Sing Broadway”, vineri, pe 28 august. 

Noul album conţine duete inspirate din musicalurile de pe Broadway, pe care Barbra Streisand le-a înregistrat în colaborare cu numeroase celebrităţi din showbiz.

Acesta va fi cel de-al treilea album în care Barbra Streisand, care şi-a început cariera în teatru, înainte de a deveni o legendă a cinematografiei şi muzicii americane, interpretează piese clasice de pe Broadway.

Cel mai recent album al ei, ”Partners”, lansat în 2014, a inclus deja o serie de duete înregistrate cu artişti de prim rang din industria muzicală, precum Stevie Wonder şi Lionel Richie.

Barbra Streisand, născută pe 24 aprilie 1942, este o renumită cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producătoare americană, care s-a remarcat în domenii multiple ale industriei de divertisment şi a fost recompensată cu numeroase premii - două premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy şi un premiu Tony. Barbra Streisand este singurul muzician din lume care a avut un disc ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard în fiecare dintre ultimele şase decenii, iar albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 245 milioane de copii pe plan mondial.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN