Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunţul unei cunoscute cântăreţe din România: va mai avea o fetiţă

Saturday, 26 December 2015, 19:23 Sursă: REALITATEA.NET

Deşi cântăreaţa Alina Sorescu anunţase în urmă cu mai mult timp că este însărcinată din nou, sexul bebeluşului nu a fost dezvăluit până acum. În ziua de Crăciun, însă, vedeta a decis să le dea fanilor ei vestea cea mare, printr-o postare pe contul personal de Facebook.

"Crăciunul a venit în familia noastră cu o veste frumoasă... Vă anunţăm cu bucurie că al doilea bebe va fi tot o fetiţă!", a scris solista pe reţeaua de socializare.

Un mesaj emoţionant a postat şi soţul ei, Alexandru Ciucu.

"Scrisoare de Crăciun pentru Cuconiţă. Draga noastră surioară a Carolinei, eşti acum încă în burtică la mămica. Dar eşti deja în sufletele noastre şi ne gândim la tine în fiecare zi, în timpul pe care ni-l lasă Carolina", a scris el pe Facebook.

"Încă nu ne-am hotărât ce nume să-ţi punem, dar, ca şi în cazul surorii tale mai mari, vei avea sigur două nume. Unul de sfânt şi altul de 'scenă', cum ar zice Bunu. O să-l cunoşti şi pe el, şi pe Buna, şi pe Bica, şi pe Bicu. Până îţi găsim un nume, Tati o să îţi zică Cuconiţa, pentru că atunci când o să fii mare, mi-ar plăcea să fii cochetă şi elegantă ca sora ta şi aşa cum ar trebui să fie toate femeile. Te îmbrăţişăm şi ne emoţionează gândul că ăsta este ultimul Crăciun pe care îl mai petrecem fără tine", a adăugat el.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sunt căsătoriţi din anul 2010, iar împreună au o fiică pe nume Carolina.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN