Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Andreea Bălan, criticată de 1 Decembrie: "La fel i s-a întâmplat şi preşedintelui Iohannis"

Tuesday, 01 December 2015, 17:14 Sursă: REALITATEA.NET

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Andreea Bălan a postat o fotografie în care poartă o rochie lungă, ce are culorile drapelului.

Deşi solista a precizat că "poza e făcută în glumă", internauţii au criticat-o aspru pe vedetă, din cauza culorilor şi a ordinii acestora.

"Acel moment când nu știi culorile drapelului", s-a amuzat cineva.

"Nu erai nevoită să te pui pe tine...ci un steag al României. Dar, mă rog aşa fac toate vedetele... De cred superioare, uitând de ce au fost în copilarie", a adăugat un alt utilizator al reţelei de socializare.

Andreea Bălan a reacţionat imediat, explicând că "steagul a fost editat în glumă pe o aplicaţie".

"Ziua de 1 Decembrie ar trebui să fie un impuls să ne dăm seama că noi, românii, ar trebui să ne unim, să fim oameni mai bun şi să nu mai aruncăm cu pietre în alţii. Părinţii mei m-au educat că dacă nu am ceva bun de zis, mai bine să îmi ţin gândurile pentru mine şi cred că aţi văzut că niciodată nu am atacat pe cineva, chiar dacă poate am considerat că a făcut ceva greşit. Ţine de educaţie", a scris Andreea Bălan pe Facebook.

"În legătură cu steagul, a fost editat ăn glumă pe o aplicaţie. Culorile sunt albastru, galben şi roşu, însă depinde din ce parte priveşti. În cazul ăsta, e un amestec de mai multe culori, e ceva mai artistic, nu e mură în gură roşu, galben şi albastru. La fel i s-a întâmplat şi preşedintelui Iohannis când a postat poza de profil cu Colectiv şi steagul inversat. Toată lumea i-a sărit în cap. Şi a supravieţuit. Hai să trecem peste, să respirăm şi să ne bucurăm de ziua asta", a adăugat ea în cele din urmă.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN