Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alexandra Stan rupe tăcerea. Ce spune, la UN AN după DRAMA care i-a schimbat viaţa

Monday, 28 April 2014, 20:57 Sursă: REALITATEA.NET

Alexandra Stan i-a povestit exclusiv lui Teo prin ce a trecut în ultima vreme după scandalul din iunie, 2013, cu Marcel Prodan, fostul impresar şi iubit. "Este lansarea oficială a videoclipului meu, „Thanks for Leaving" după o perioadă lungă de pauză. În videoclip este şi vorba că uneori în viaţa trebuie să le mulţumim unor persoane că nu mai mai există în viaţa noastră. Am simţit nevoia să pun capăt acelei perioade din viaţa mea, care nu mai există şi că acum pot să fac multe lucruri despre care voiam să le fac. Am muncit mult, am fost plecată din ţară, nu am avut timp să văd ce se întâmplă în spatele meu şi oamenii care se ocupau de cariera mea....", scrie click.ro.

Vedeta a mărturisit că nu a renunţat la plângerea împotriva fostului său iubit şi manager, care a bătut-o, dar şi că a devenit sceptică în privinţa bărbaţilor.

"Am devenit sceptică în privinţa bărbaţilor. Nu am avut ocazia să întâlnesc un bărbat care să mă curteze, să ies... pentru că nu am avut timp. Dar m-aş fi gândit de două ori acum, oricum nu toţi bărbaţii sunt la fel. Dacă voi cunoaşte pe cineva şi nu e sincer, pot să nu mai fiu cu el. Am făcut o pauză profesională şi din iunie şi până azi, a trecut ceva timp. Au fost momente când eram în tara, dădeam interviuri si era bine că mergeam acasa la ora 21.00, mai citeam o carte, ascultam muzica. Îmi era greu să fiu intrebată cand voi lansa o alta piesa, când voi reveni pe scenă.

Am avut probleme de sănătate, am avut noduli pe corzile vocale, vocea mea răguşeşte şi acum. Am cunoscut doctori foarte competenţi care m au tratat foarte bine. 10 zile a trebuit să tac şi a fost greu. Sunt o fire mai impulsiva, spun ceea ce simt. Despre situaţia cu fostul impresar nu pot da detalii, dar pot să vă spun că nu am retras plângerea aşa cum s-a spus. Cred că legile române ar trebui să-şi facă treaba. Nu sunt cinică, nu sunt rece, sunt un om cu sentimente şi de aceea am păţit ceea ce am păţit pentru că am avut mare încredere în oameni", i-a povestit Alexandra Stan într-un interviu exclusiv lui Teo Trandafir.Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN