Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Actrița Kristanna Loken sosește miercuri noaptea în România pentru gala Superkombat de la Mamaia

Wednesday, 29 July 2015, 21:27 Sursă: REALITATEA.NET

Kristanna Loken va fi prezentă joi la lansarea Fit4You Luxury Orhideea, urmând ca de weekend-ul să și-l petreacă pe litoral, unde se numără printre invitații speciali ai galei Superkombat de la Mamaia, programată sâmbătă, menționează un comunicat remis AGERPRES.

În vârstă de 35 de ani, Loken revine după un deceniu în țara noastră, după ce în 2005 a filmat pentru pelicula "BloodRayne", unde a avut rolul principal și în care au jucat mai mulți români, printre care și Daniela Nane.

"Abia aștept să îmi revăd prietenii vechi. Din păcate, ultima oară nu am apucat să vizitez prea multe. Aveți o țară foarte frumoasă și niște oameni minunați", a declarat actrița, care va locui pe perioada sejurului din Capitală într-un apartament de lux la hotelul Phoenicia.

Joi, de la ora 18,00, vedeta de la Hollywood va tăia panglica la lansarea Fit4You Luxury din cadrul Orhideea Gardens și va testa noua tehnologie în materie de antrenament prin electrostimulare VisionBody Wireless EMS sub îndrumarea lui Mircea Brânzei. Sistemul lansat de curând în România a devenit una dintre cele mai populare metode de pregătire printre vedete, Inna, Bianca Drăgușanu, Roxana Nemeș și Claudia Ghițulescu alegând să folosească VisionBody pentru a se menține în formă.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN