Fructul minune care poate invinge cancerul

Sunday, 12 January 2014, 22:47 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cancerul este una dintre cele mai rele si mai intalnite boli ale acestui secol si afecteaza, in diferite stadii ale varstei, aproape 1 din 3 oameni. Este bine cunoscut faptul ca o cauza comuna a diferitelor forme de cancer este alimentatia necorespunzatoare ceea ce inseamna ca modalitatea cea mai indicata de prevenire a lor este o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.

Cum, de multe ori, tratamentele anticancerigene ii lasa pe pacienti sleiti de energie oamenii apeleaza la medicina alternativa.

Natura are o multime de raspunsuri pentru diverse afectiuni, inclusiv cand este vorba despre cancer, graviola care, potrivit unor certatatori, este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia, cand este vorba de neutralizarea agentilor cancerigeni.

Componentii chimici din graviola sunt foarte puternici si ar trebui preferanti oricaror medicamente pentru tratarea unor forme de cancer. Lupta cu cancerul cu ajutorul plantelor pe are natura ti le pune la dispozitie. Iata ce spun oamenii de stiinta despre proprietatile miraculoase ale graviolei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri