Cum să cucerești o mamă singură

Wednesday, 08 October 2014, 22:57 Sursă: REALITATEA.NET

Viata inseamna permanenta schimbare, vesnice surprize, unele bune, altele nu. Astfel, de tot mai multe ori (din pacate) copilul ajunge sa creasca doar cu mama. Multe mame singure se dedica exclusiv copilului, convinse fiind ca nu e cazul sa isi complice existenta cu o noua relatie, ca nu au timp, ca nu vor sa provoace copilului o suferinta in caz de ne-adaptare la noul lor partener, asa ca renuntarea pare a fi deseori solutia cea mai la indemana. Insa o mama echilibrata este intai de toate o femeie implinita. Deci, mai devreme sau mai tarziu, o mamica singura trebuie sa isi aminteasca si de ea si sa inceapa sa cunoasca un potential viitor tata pentru copilul ei.

Adaugă părerea ta

Sa cuceresti o femeie care are un copil nu e cel mai simplu lucru din lume.

Dragi barbati care va aventurati intr-o misiune aparent imposibila, e bine sa stiti ca e posibil sa fie nevoie sa va sacrificati spontaneitatea cand iesiti cu o asemenea femeie, dar sunt multe alte moduri creative sa ii aratati dragostea voastra. Mamele singure apreciaza foarte mult barbatii responsabili, onesti, respectuosi si stabili, dar asta nu inseamna ca ele nu se abandoneaza iubirii.

Fii direct si sincer cu ea

Mamele singure au nevoie de previzibilitate. Spune-i cat mai clar ce vrei de la relatia voastra, fie ca e vorba de o relatie ocazionala sau de o eventuala casatorie. Ea nu te va respinge daca esti sincer cu ea spunandu-i ca nu cauti o relatie serioasa, caci este realista si cu picioarele pe pamant.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

http://sfatulparintilor.ro/problemesex/probleme-sex/cum-sa-cuceresti-o-mama-singura/

Alte articole din: Ultimele Stiri