Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primele rețineri în megadosarul de proxenetism. 83 de inculpaţi, reţinuţi pentru 24 de ore, iar 23 puşi sub control judiciar

Thursday, 12 November 2020, 07:38 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Luminita Mariniuc

Percheziții de amploare în toată țara. Oamenii legii au descins în forță, miercuri dimineață, la peste 600 de adrese. Printre infracțiunile vizate se numără traficul de droguri de mare risc, criminalitate organizată, șantaj și înșelătorie. Acțiunile polițiștilor vin în contextul în care foarte mulți infractori s-au întors în țară la începutul pandemiei. Mai mult, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, milionarul Alex Bodi, vizat într-o mega-anchetă de proxenetism a fost reținut. 

Acţiunile în forță ale procurorilor DIICOT şi Poliţiei Române sunt în 24 de cauze penale. Oamenii legii vor să destructureze grupări infracționale de criminalitate organizată implicate în trafic de droguri și de persoane, proxenetism, trafic de migranţi, camătă, criminalitate informatică, evaziune fiscală și spălare de bani. 

Conform DIICOT, la mai multe servicii şi birouri teritoriale se desfăşoară în continuare audieri, printre care şi la Constanţa, unde acestea abia au început.

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat, miercuri, 386 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi 28 de judeţe, în cadrul unor ample acţiuni ce vizează destructurarea unor grupări infracţionale de criminalitate organizată.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri