Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea face o nouă încercare de a ieși din ÎNCHISOARE: ”Stau aici complet NEVINOVAT

Saturday, 15 August 2020, 11:05 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Liviu Dragnea va face, la începutul săptămânii viitoare, o nouă cerere de eliberare la Curtea de Apel București.

Liviu Dragnea consideră că stă la Penitenciarul Rahova ”complet nevinovat”. Acesta a declarat, în primul și singurul interviu difuzat de la intrarea sa la închisoare, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că niciodată eu nu o să poată să-și spele ”acest păcat” în fața copiilor lui și a Irinei. 

”Am spus-o și o spun mereu: stau aici nevinovat. Complet nevinovat și sunt ținut în continuare fiind încălcate drepturi fundamentale din cartea europeană a drepturilor omului. La mine nu se aplică lucrul ăsta. Este și un caz, o speță similară, cazul Brudan contra României în care se spune că dacă legislația nu este prevăzută în legislația românească se aplică direct pe principiile de acolo. Este dată și o hotărâre a Înaltei Curți din România că așa se întâmplă... la mine nu se poate”, a declarat Liviu Dragnea, într-un inetrviu acordat Ancăi Alexandrescu, difuzat de Realitatea PLUS.

Dragnea: Niciodată eu nu o să pot să-mi spăl acest păcat în fața lor

”Îmi pare foarte rău că au suferit copiii mei și Irina a suferit și suferă foarte mult. Niciodată eu nu o să pot să-mi spăl acest păcat în fața lor. Cu toate că ei m-au încurajat în permanență și spuneau să nu mă gândesc, că dacă eu cred în niște lucruri, ei mă susțin. Eu păcatul ăsta nu o să mi-l pot spăla niciodată față de viața chinuită pe care le-am făcut-o și, din păcate, o mai au, pentru că ei nu s-au oprit. Sunt mizerii întâmplate și lui Ștefan și Alexandrei”, a încheiat Liviu Dragnea ultima parte a interviului exclusiv la Realitatea PLUS.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri