Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

„Greii” manelelor, lăsați fără bani de buzunar de membrii clanului Duduianu

Monday, 16 November 2020, 17:29 Sursă: news.ro

Autor: Iulian Budusan

Treisprezece persoane, membri ai unui cunoscut clan interlop, au fost trimise în judecată într-un dosar vizând infracţiuni de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, ameninţare, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, victimele fiind cântăreţi de manele.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, informează procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 într-un comunicat dat publicităţii luni.

Dosarul a fost înscris pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei, iar printre inculpaţi se numără Florin Duduianu şi Ştefan Duduianu. Nouă interpreţi de manele apar ca părţi civile vătămate în acest dosar.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri