Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bogdan Licu, avizat NEGATIV de CSM

Monday, 02 March 2020, 15:54 Sursă: Realitatea.NET

Scorul a fost 4-3 pentru respingerea candidaturii lui Licu. Avizul CSM este consultativ, decizia finală urmând a fi luată de preşedintele Klaus Iohannis.

”În data de 02 martie 2020, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în urma derulării interviurilor programate, a avizat propunerile ministrului justiției de numire în funcțiile de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție şi de procuror șef Secție – Secția urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, astfel:

Domnul procuror Bogdan Dimitrie Licu pentru funcția de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – aviz negativ.

Bogdan Licu a susținut astăzi interviul la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru funcţia de prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţe, adică numărul doi în Parchetul General, condus de Gabriela Scutea.

Propunerea lui Licu pentru funcție a fost făcută de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri