Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un avion în flăcări a aterizat de urgență la Moscova: 13 morţi, mai mulţi răniţi - VIDEO

Sunday, 05 May 2019, 19:51 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Potrivit unor surse citate de agentia Tass, bilanţul victimelor incidentului aerian a ajuns la 13 morţi. Alte 6 persoane au fost rănite.

Un avion de pasageri al companiei Aeroflot a aterizat de urgență la aeroportul Sheremetyevo din Moscova în urma izbucnirii unui incendiu la bordul aeronavei, informează agenția de știri Reuters.

Un avion de linie care trebuia să decoleze de pe Aeroportul Şeremetievo din Moscova era în flăcări duminică după o aterizare de urgenţă, au relatat mass-media ruse, conform cărora mai mulţi pasageri au fost răniţi, relatează AFP.

"Avionul a emis un semnal de avarie după decolare. A încercat o aterizare de urgenţă, nu a reuşit prima dată şi, la a doua încercare, trenul de aterizare a lovit solul, apoi botul avionului, şi a luat foc", a declarat o sursă pentru agenţia de presă Interfax.

Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de salvare citată de agenţia publică TASS, "mai multe persoane au fost rănite". Mai multe ambulanţe au fost trimis la locul accidentului, iar pasagerii aparatului de zbor au fost evacuaţi.

În imaginile transmise de televiziunile ruse se vede cum deasupra avionului se ridică o impresionantă coloană de fum. Alte imagini arată avionul în flăcări în timp ce încearcă să aterizeze, apoi pasageri evacuaţi prin partea din faţă.

Aparatul de zbor rusesc, un Superjet-100, a decolat spre Murmansk (nord), a relatat agenţia de presă RIA Novosti, conform căreia o problemă electrică ar putea fi cauza incendiului, care s-ar fi declanşat în zbor.

Din primele informaţii, aparatul avea la bord 78 de pasageri, care au fost evacauti în timp ce, partea din spate a avionului era mistuita de foc. Potrivit presei ruse, cel puţin 5 persoane au fost rănite.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN