Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un pasager beat a vrut să deschidă ușa avionului în timpului zborului. A fost pus la punct imediat

Thursday, 25 April 2019, 13:57 Sursă: REALITATEA.NET

Zborurile lungi îi plictisesc pe mulți, tocmai de aceea unii preferă să citească în avion, să asculte muzică la căști, să se joace pe tabletă sau... să consume alcool ca să treacă timpul mai repede. Ultima dintre activități este cea mai stupidă dintre toate. Sunt persoane care nu au simțul răspunderii și beau fără măsură, iar apoi devin agresive și deranjează ceilalți pasageri sau personalul de bord.

Este și cazul lui Vadim Bondar, anestezist de profesie, care s-a gândit că ar fi o idee bună să dea pe gât o sticlă de rom, în timpul unei curse aeriene de la Bangkok la Moscova. În vârstă de 43 de ani, bărbatul a devenit agresiv după ce alcoolul i s-a urcat la cap și a început să vorbească urât.

Pasagerul agresiv a încercat să deschidă ușa aeronavei în zbor

Cetățeanul turmentat nu a ținut cont de faptul că are o profesie respectabilă, nici că îi deranjează pe ceilalți pasageri. S-a ridicat de pe scaunul lui și a încercat să deschidă ușa, moment în care mai multe persoane au sărit asupra lui și l-au pus la podea.

Nu se știe ce nemulțumiri a avut sau de ce a vrut să deschidă ușa în zbor, dar pentru că devenea tot mai periculos și pentru că avionul trebuia să ajungă la sol pentru a fi predat autorităților, câțiva ruși și un norvegian l-au legat cu centurile de siguranță de scaunul unei stewardese.

Bărbatul a încercat să desfacă centurile, dar alcoolul l-a lăsat fără puteri și s-a mulțumit în cele din urmă doar să bombăne nemulțumit.

Piloții au demarat procedura de aterizare de urgență și anestezistul agresiv a fost predat pe aeroport polițiștilor. Pentru isprava lui, s-a ales cu dosar penal și va trebui să răspundă în fața legii. Cel mai probabil, s-a ales și cu interdicția de a mai călători cu avionul.

Vezi aici VIDEO.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN