Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie aviatică în Italia! Doi sportivi au murit, după ce avionul s-a prăbușit

Monday, 01 June 2020, 13:46 Sursă: Realitatea.net

Prabusirea avionului s-a produs intre orasele Nettuno si Latina, cam la jumatatea distantei dintre Roma si Napoli. Avionul a plecat de la scoala de zbor Crazy Fly, iar conditiile meteorologice au fost considerate 'excelente' prin investigatiile initiale.

Fabio Lombini (22 de ani ) si Roman Gioele Rossetti (23 de ani) s-au prabusit cu avionul dupa ce decolasera de la aerodromul unei scoli de pilotaj, in apropierea Romei.

Cu putin timp inainte de decolare, Fabio Lombini facuse un Insta Story pe profilul sau de Instagram. De asemenea, una dintre ultimele postari ale lui Lombini de pe Instagram era cu un apus de soare insotit de descrierea: "Sfarsitul lumii?".

Presedintele federatiei italiene s-a declarat socat de cele intamplate si spune ca este o drama care i-a lasat fara cuvinte:

"Fabio era un sportiv talentat, care avea deja multe concursuri importante, iar pe Gioele il stiam de mic. Un nopil inteligent si dragut cu toata lumea. Era pasionat de multe sporturi, stiam si ca de pilotaj. Avea brevet, multe ore de zbor. Fabio nu ne informase ca va merge cu avionul, ne-a spus doar sa nu il asteptam la pranz. Nu se va mai intoarce, este o drama care ne-a lasat fara cuvinte", a spus Paolo Barelli, intr-un comunicat de presa.Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN